keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Meikki Huda Beautyn Desert Dusk paletilla

929C86D5-2C47-4408-AA04-D013D16C0EFF
Moni teistä kyselikin meikki kuvia Huda Beautyn Desert Dusk luomiväripaletilla, kun julkaisin siitä postauksen. Vihdoin ehdin istumaan paletin ääreen ja kuvaamaan teille myös meikistä kuvia. Mikäli meikkikuvat kiinnostaa enemmänkin suosittelen ottamaan mun instagramin haltuun, sillä päivittelen sinne useammin kuvia silmämeikeistä. Desert Sand, Eden, Saffron, Blazing ja Nefertiti ovat ympyröity, sillä kaikkia kuutta sävyä on käytetty tässä silmämeikissä.
87D5A5BF-2740-41B7-B176-67AE4AFB90A9
Silmämeikissä on käytetty teippi taktiikkaa eli silmän ulkonurkkaan laitetaan teippi jolloin rajasta tulee selkeämpi eikä juurikaan häivytetty. Teippien kiinnityksen jälkeen pohjustetaan luomet liikkuvasta luomesta ihan kulmaluuhun asti paletin vaaleimmalla sävyllä eli Desert Sandilla. Sen jälkeen käydään Eden sävyllä ja häivytys siveltimen avulla luomivako läpi tuoden sävyä hieman kulmaluun päällekkin. Tämän jälkeen sama luomivako käydään läpi oranssilla Blazing sävyllä ja häivytetään yhteen sävyn Eden kanssa. Saffron sävyä tuodaan vain silmän ulkonurkkaan hieman tummentamaan silmämeikkiä. Saffronin levityksen jälkeen sävyt häivytetään yhteen taas sävyn Blazing kanssa.
FA5BB710-03F9-4F2B-A5BB-622976C3710C

Sama toistetaan sävyjen kanssa alaluomelle. Kun silmämeikki on saatu vaiheeseen jolloin liikkuvalle luomelle voidaan laittaa oma sävy otetaan peiteaine käyttöön ja pohjustetaan liikkuva luomi. Samalla tavalla kuin tekisi cut creasen, mutta jätetään levitys noin puoleenväliin liikkuvaa luomea. Tämä jälkeen peiteaineen päälle laitetaan Nefertiti sävyä. Rajaukset ja ripsiväri, jonka jälkeen silmämeikki on valmis! Vaikka meikki trendeissä ollaan menossa luonnollisempaan suuntaan, niin kyllä oranssi-punainen silmämeikki toimii aina!

Tykkäätkö luonnollisemmasta silmämeikistä vai käytätkö mieluummin värejä?

14 kommenttia:

 1. Niin kaunis silmämeikki! <3 Haikailen vain yhä enemmän ja enemmän ton paletin perään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Jos yhtään paletti himottelee niin suosittelen kyllä oikeesti hankkimaan! Niin monipuolinen paletti, jolla saa tehtyä vaikka mitä meikkejä :)

   Poista
 2. Kyseinen paletti on myös mun haavelistallani. Kaunis meikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois olla sulle kyllä kätevä, kun tässä on niin monia erilaisia ja käytännöllisiä sävyjä! :) Kiitos<3

   Poista
 3. Upea meikki, itse en ole koskaan käyttänyt oranssia vaan arastelen sitä, vaikka hyvältä se näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija!<3 Oranssi sävy silmämeikissä on yks mun suosikeista. Kannattaa ehdottomasti uskaltautua kokeilemaan! :)

   Poista
 4. Tosi kaunis meikki! <3 Nuo värit tuossa on niin nätit :)

  VastaaPoista