tiistai 6. maaliskuuta 2018

Lumene Lähde - Tehokosteutusta kasvoille geelinaamion avulla

Lumenen Lähde seerumiin täysin ihastuneena päätin hankkia kokeiluun samaisen sarjan paljon kehutun tehokosteuttavan geelinaamion. Hydration Recovery tehokosteuttava geelinaamiossa on uudenlainen vesi-geelimäinen koostumus, joka parantaa ihon kosteustasapainoa tehokkaasti sekä välittömästi. Vesi on hyvinvoivan ihon salaisuus joten geelinaamiossa yhdistyy puhdas pohjoinen lähdevesi sekä mineraalipitoinen koivunmahla. Kevyen geelimäinen Hydra-Technology koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa, jättäen ihon raikkaaksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Kasvonaamio auttaa parantamaan hapen saatavuutta iholle ja samalla tukien ihosolujen uusiutumista.
Lumenen Lähde Hydration Recovery geelinaamio on reilussa 150ml purkissa joka on mun kaltaiselle kosmetiikka tuhlaajalle pelkästään positiivinen asia. Naamio on koostumukseltaan todella paksua geeliä ja sitä onkin kuvailtu enemmän jopa hyytelömäiseksi kuin geelimäiseksi koostumukseksi. Lumenen geelinaamio on käytössä  älyttömän riittoisaa, sillä yksi siveltimen veto purkista riittää koko kasvoille. Naamion tuoksu on puolestaan Lähde- sarjasta tuttu, hieman jopa parfyymimaisen voimakas, mutta raikas tuoksu. Naamiot on kasvojen ihonhoidossa mun suosikki tuotteita, sillä niiden avulla saa kasvot esimerkiksi syväpuhdistettua tai kosteutettua hetkessä ja tuloksenkin huomaa yleensä heti käytön jälkeen! 
Naamio aiheutti pientä kihelmöintiä ihollani heti naamion levityksen jälkeen, mutta ei saanut kuitenkaan aikaan suurempaa ärsytys reaktiota vaan iho tuntui naamion huuhtelun jälkeen ihanan pehmeältä ja todella kosteutetun tuntuiselta! Paksun koostumuksen takia en itse lähtisi käyttämään tätä yönaamion tavoin vaan mieluummin tehokosteuttavana naamiona 5-10 minuutin vaikutusajalla. Lumenen Lähde- sarjan tuotteet ovat raikkaan sinisellä ulkomuodollaan puoleensa vetäviä ja kauniin ulkokuorien sisälle pakatut tuotteetkin ovat osoittautuneet käytössä todella miellyttäviksi. Mikäli kärsii pintakuivuudesta tai pakkasen kuivattamasta kasvojen ihosta, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä kyseistä tehokosteuttavaa kasvonaamiota! 

Joko olette tutustuneet Lumenen Lähde tehokosteuttavaan geelinaamioon? 

8 kommenttia:

 1. Mä sain tätä pienen purkin Lumenen joulukalenterista ja oon kyllä tykännyt tästä :) Kosteuttaa mukavasti ja geeli tuntuu aluksi kasvoilla mukavan viilentävältä! Iho jää kyllä suht tahmean tuntuiseksi tosta naamiosta, jos sitä ei pese pois, eli ihan sen takia oon halunnut pitkänkin vaikutusajan jälkeen putsata kasvot :D En siis yönaamiona käyttäisi itsekään tota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ton tahmaisuuden takia en itse käyttäisi tätä yönaamiona! Mut tää kyllä kosteuttaa ihanasti <3

   Poista
 2. Lumenen Lähde geelinaamio on ihana. Se on mun mielestä paras kaikista Lumenen uutuustuotteista:) Siinä on kaikki kohdillaan! Toimii mun kuivalla naamalla todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan ehdoton kuiva ihoisille :) Lumenen uudet tuotteet on kyllä lyöny muhun täysillä :)

   Poista
 3. Tuo naamio näyttää kyllä ihanalta :D Olis kiva kokeilla joskus! :=

  VastaaPoista
 4. En ollut kuullutkaan tosta tuotteesta. Vaikuttaa kuitenkin ihan kokeilemisen arvoiselta :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista