torstai 22. helmikuuta 2018

Meikki-inspiraatio - Spring Vibes

Keltaiset luomivärit ovat alkaneet näkymään nyt silmämeikeissä esimerkiksi punaisen kaverina tai ihan jopa yksinään käytettynäkin. Keltainen värinä on vienyt mut tämän talven aikana mennessään ja se on näkynyt mun pukeutumisessa sekä meikeissä tietenkin. Jaoin hetki sitten instagramin puolella keväisen silmämeikin jossa keltainen sävy löytyi liikkuvalta luomelta ja alaluomelta taas puolestaan vaaleansinistä. Meikki loi mulle niin kevät fiiliksen, että päätin jakaa sen vielä täällä bloginkin puolella!
The Body Shop on lanseerannut uudet upean Down To Eart luomivärisävyt ja joukosta löytyy tästä silmämeikistä löytyvä keltainen sävy. Jos on pitkään etsinyt oikeasti keltaisen sävyistä luomiväriä suosittelen suuntaamaan The Body Shoppiin. Keltaisen kaverina myydään esimerkiksi sinistä, laventelin ja punaisen sävyisiä luomivärejä! Metallinen vaaleansininen luomiväri löytyy nyxin perus valikoimasta. Tämä kyseinen mermaid luomivärisävy on upea! Koska keltaisen ja sinisen luomivärin kontrasti ero loi silmämeikistä jo itsessään näyttävän huulille valikoitui yksi suosikkini nude sävyistä.
Yksivärisiä silmämeikkejä on tullut tehtyä todella harvoin sen jälkeen, kun meikkaaminen on alkanut kiinnostamaan. Jotenkin sitä tykkää haastaa itseään meikkien suhteen niin paljon, että yksiväriset silmämeikit tuntuu liian helpoilta. En käytä edes arkimeikissäni vain yhtä sävyä vaan vähintään kahta! Yksiväristen luomivärien kaveriksi sopii yleensä isot rajaukset, sillä nekin tekevät jo itsessään luomiväristä huomattavasti näyttävämmän!
Meikkipohja:
Estee Lauder Double Weat
Mac Pro Longwear Concealer
Essence Bright Up! Banana Powder

Kulmakarvat:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Nyx Professional Makeup Tinted Brow

Silmät:
The Body Shop Down To Eart 135 Santiago Citrine
Nyx Professional Makeup Prismatic Shadowa 05 Mermaid
Essence The Cushion Eyeliner

Huulet:
The Body Shop Lip Liquid 033 Vienna Tulip


10 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kevätmeikki, tosi nätit värit yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sävyt olivat kyllä ihanan keväiset :)

   Poista
 2. En olis uskonu et keltainen meikki vois olla kaunis, mut tämä on <3 Keltainen ja sininen on mun yökkis-värit :D Kiinnitin kyl huomiota vaatekaupoissa viime viikolla, et oli tullu paljon just keltaisia vaatteita myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen ja sininen ei oo ollu munkaan suosikki sävyjä, mutta meikeissä menee molemmat sävyt! Sinisestä en taas välitä pukeutumisessa :)

   Poista
 3. Siis vauu miten ihana meikki! <3 Mä en ikinä varmaan vois laittaa keltaista luomiväriä, mutta sulle se sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Tottakai voit laittaa ;) Rohkeasti vaan kokeileen eri sävyjä! :)

   Poista
 4. Tää on ihan mielettömän upea lookki, kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Tuo keltainen vaan näyttää niin kivalta ja kiinnittää kyllä katseen heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen väri kyllä kiinnittää huomiota :)

   Poista
 5. Magee meikki, tulee ihana kasari mieleen, silloin oli keltaista ja pinkkiä minunkin luomilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltaista ja pinkkiä vois nytkin kokeilla ;)

   Poista