sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Videopostaus - Meikki ilman peiliä

Toteutettiin Inkan kanssa jo paljon YouTubessa pyörinyt  meikki ilman peiliä - haaste. Olin ihan varma että se meikki tulee oleen ihan hirvee, mutta yllätyttiin molemmat positiivisesti miten omat kasvojen muodot voikin tunnistaa niin hyvin.


Tää oli mun ensimmäinen virallinen video ikinä ja oon niin jäätävän kankee! Puhun todella hiljaa, mutta kaikesta huolimatta tätä oli kiva tehdä. Harmi kun lopputuloksesta ei tullut otettua videoo ja valokin loppui kesken.


Miten itse onnistuisit meikkaamaan ilman peiliä?

10 kommenttia:

 1. Tätä oli kyllä super hauska tehdä. Lopputulos oli kyllä niin paljon odotettua parempi!

  VastaaPoista
 2. Niin oli! Odotin kyllä lopputuloksesta jotain ihan hirveetä sotkua. Ois vaan pitäny kokeilla ne rajauksetkin :D eihän ne nyt ois voinu enää pielee mennä kun kaikki muut oli onnistunu ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska video ja tosi hyvin onnistuitte! :)

  VastaaPoista
 4. Hitsi. Pitäisiköhän itsekin taas kokeilla? Viimeksi ulvoin huutonaurua, kun näin lopputuloksen. Se video ei nähnyt päivänvaloa. :-D

  http://pisteitaruudulla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mekin ajateltiin että nyt tulee ihan hirveetä materiaalia, mutta ei! En tiiä sitten jos ois alkanu tekeen rajauksia niin sillä ois saanu varmaan lopputuloksen pilattua hyvinkin nopeesti :D Mä jään odotteleen sulta meikki ilman peiliä videota!

   Poista
 5. Nää on hauskoja videoita :) Tosi hyvin onnistuitte! Pitää itsekin varmaan joskus kokeilla tuleeko siitä yhtään mitään ilman peiliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään. Kokeile ihmeessä, jos ei mitään tuu niin ainakin hauskaa on :)

   Poista
 6. Hauska idea. :D

  Taru
  stuffabout@gmail.com

  VastaaPoista