keskiviikko 11. lokakuuta 2017

The Body Shop - Vanilla PumpkinThe Body Shopille tuli uutena kausituotteena syksylle Vanilla Pumpkin. Tuote on kausituote, joten sitä on rajoitettu erä sekä valitettavasti sitä ei löydy jokaisesta liikkeestä. Voit katsoa täältä missä liikkeissä sitä on saatavana. Tuoksua kuvaillaan makean paahteiseksi ja toffeemaiseksi jossa on ripaus vaniljaa, kurpitsaa ja mantelia.

Itselleni Vanilla Pumpkin tuoksusta ensimmäisenä tuli esille ihanan makea toffee, mutta käsivoidetta sekä sarjaan kuuluvaa vartalovoita kokeillessa ensimmäisenä iholla tuoksui paahdettu kurpitsa, jonka tuoksu ei ollut mieleeni. Se ei ollut onneksi häiritsevä, sillä se hävisi tuotteen imeydyttyä. Mantelia tai vaniljaa en itse tästä tuoksusta juuri edes erota, mutta muiden kokemuksia lukeneena moni haistaa juuri tuon vanilijan ensimmäisenä!

Suihkugeeli on koostumukseltaan voidemainen ja saippuaton, joten sopii varmasti kuivemmallekkin iholle. Koostumuksesta tulee sen voidemaisuuden ja värin perusteella mieleen ihan vanilijakastike! Minun harmikseni, tuoksu on todella mieto pesun yhteydessä, sillä mielelläni tuoksuisin aina tältä!
Suihkugeeli 250ml / 8,70€

Käsivoide on tututtuun tapaan koostumukseltaan todella kevyttä ja geelimäistä, niinkuin yleensä näissä pienessä käsivoiteissa on. Tuoksu on levittäessä todella voimakas, mutta imeydyttyään esiin tulee mun iholla se toffeemaisuus, jonka takia tähän sarjaan ihastuin!
Käsivoide 30ml / 6,70€

Oletteko jo tutustuneet uuteen Vanilla Pumpkin sarjaan? 

10 kommenttia:

 1. Mä kävin tuoksuttelemassa noita ja voi että olivat ihania!<3 Vielä en mitään ostanut, mutta jäi kyllä vähän kaihertamaan :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että joku muukin on tykästynyt <3 Vanilla Pumpkinin tuoksu vei kyllä heti mennessään! Sun täytyy äkkiä käydä hakeen omas, ettet vaan jää ilman :)

   Poista
 2. Tää sarja oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Etenkin toi suihkugeeli oli ihana, kun tänään testasin ensimmäistä kertaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sarjassa on kyllä kaikki kohdallaan! Toi suihkugeeli on kyllä ihana, siks niitä kaks otinkin heti matkaan mukaan :)

   Poista
 3. En ole vielä tutustunut Vanilla Pumpkin-sarjaan, The Body Shopin tuotteista kyllä löytyy ihania tuoksuja :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta! Mä suosin yleensä tuoksuttomia tuotteita, joten en ole pitkään aikaan edes käynyt The Body Shopissa, vaikka sieltä ihania juttuja löytyykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihania! Onneksi nykyään löytyy myös paljon erilaisia tuoksuttomia tuotteita, niille jotka suosivat niitä :)

   Poista
 5. Inhoan vanilijan tuoksua, muuten tämä olisi ollut minulle kokeilemisen arvoinen. :-)

  http://pisteitaruudulla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Itse haistan tuoksusta voimakkaammin sen toffeen sekä paahdetun kurpitsan, mutta moni sanoo että vanilija tuoksuu heillä eniten!

   Poista